KØB OG SALG AF BILER

Find din næste brugt bil i Aalborg. Hos Bilgården øst finder du kompetent rådgivning og gode priser. Ring og få et tilbud. Mange års erfaring. Professionelle rådgivere. Gratis prøveture. Tager alle biler i bytte. Hurtig levering. Nyere brugte biler.

Bilsalg

Biler, Busser, varevogne, lastvogne/lastbiler

Det kan være et langvarigt og indviklet arbejde at sælge din brugte bil. Du skal finde ud af, hvor meget den er værd, hvor du kan få den bedste pris, og hvordan du gerne vil sælge den. Bagefter skal du også finde en køber og organisere salget. Hvis du gerne vil af med din gamle bil, men ikke ved hvordan du skal komme videre.

Vi tilbyder en professionel, gratis bilvurdering, og et nemt og hurtigt salg. Vi ved, at du gerne vil undgå besvær og et bjerg af papirarbejde. Derfor hjælper vi med hele forløbet, og tager os af afregistreringen, slutseddel og afvikling af eventuelt restgæld i bilen. Med vikøberallebiler.dk undgår du en stressende og tidskrævende salgsproces, med uvist udfald. Vi står for et hurtigt og enkelt salg, og efterfølgende modtager du en direkte salgspris.

Kontakt os